11/11/18 - 16:09h

Vajda: Hvala Novaku što je moj profesionalni rad dopunio svojim majstorstvom

 


Slovački stručnjak Marjan Vajda napisao je saopštenje na društvenim mrežama povodom dobijanja nagrade za trenera godine.


Source: Clive Mason/Getty Images Europe

Njega je za ovu prestižnu godišnju nagradu nominovao ATP, a izglasale su ga kolege treneri. Osim njima, Vajda se zahvalio i Novaku Đokoviću.

– Trenerska uloga u tenisu je neosporna. Potrebno je da imate snažne liderske sposobnosti, pravi način rukovođenja, izuzetnu radnu etiku i briljantno znanje sporta. Želim da se zahvalim ATP što je ustanovio ovu nagradu is vim trenerima koji su glasali za mene. Cenim svaki glas koji sam dobio. – napisao je Vajda i dodao:

Ova nagrada prevazišla je moja očekivanja, ali u isto vreme, odražava vreme, posvećenost, trud i strpljenje sa igračem na teniskom terenu. Nagradu posvećujem svojoj porodici zbog vremena koje ne provodim sa njima, svom timu sa kojim provodim najviše vremena, Slovačkoj jer je to zemlja koju volim i svim dragim prijateljima i navijačima koji me podržavaju. Poslednje, ali ne manje važno, veliko hvala Novaku Đokoviću što je moj profesionalni rad dopunio svojim majstorstvom i šampionskim rezultatima na teniskom terenu. Hvala ti mnogo!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Marjan Vajda, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari