Pravila korišćenja

 

Audiovizuelni sadrzaj

Celokupan audiovizuelni sadrzaj koji mozete koristiti na nasem sajtu, TenisUzivo.com, snabdevaju i hostuju third-party serveri. Mi ne hostujemo, uploudujemo, skladistimo niti indeksiramo materijale poput audiovizuelnog sadrzaja na nasem sajtu ili serveru. Klik na “Live Prenos” vas automatski prebaci na veb-sajt koga hostuje third-party server (spoljne stranice) i mi ne skladistimo nijedan audiovizuelni sadrzaj koji vam je dostupan na veb-sajtu koga hostuje third-party server. Takodje, TenisUzivo.com, objavljuje video fajlove koji su locirani na npr. serverima YouTube.com ili nekog drugog third-party sajta/servera.

Takodje, mi ni u kom slucaju ne kontrolisemo sadrzaj koji se moze naci na veb-sajtovima koga hostuju third-party server i stoga ne snosimo odgovornost ni za kakav sadrzaj na ovim veb-sajtovima.

Nosioci prava

Ako ste nosilac prava na intelektualno vlasnistvo, najefikasnij nacin da to pravo zastitite jeste taj da zatrazite uklanjanje bilo kojeg sadrzaja koji po vasem misljenju ugrozava vasa prava, neposredno od strane hosta odgovornog za taj sadrzaj. Time cete uciniti doticni sadrzaj nedostupnim na nasem sajtu, sto znaci da TenisUzivo.com ne moge prikazati informacije za doticni sadrzaj koji je hostovan na third-party veb-sajtovima.

Medjutim, imajte na umu da morate znati originalnu lokaciju doticnog audiovizuelnog sadrzaja na veb-sajtu koga hostuje third-party server da bi vas zahtev za ukanjannje sadrzaja bio uspesan. Mi vam, naravno, mozemo izaci u susret time sto cemo vam prikazati originalnu lokaciju audiovizuelnog sadrzaja koji zelite da uklonite ukoliko nam posaljete poruku kroz nas kontakt formular ovde sa naslovom sadrzaja veb-sajta koga hostuje third-party sever.

Linkovi na spoljne stranice

TenisUzivo.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog sajta. TenisUzivo.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta.

Nema komentara.