13/03/18 - 10:15h

Federer: Krajinović može mnogo bolje

 


Švajcarac Rodžer Federer pobedio je Filipa Krajinovića prepustivši mu svega tri gema, ali smatra da srpski teniser može da odigra mnogo bolje.


foto: Michael Dodge/Getty Images

Federer je Filipa nadigrao sa 6:2, 6:1 u meču trećeg kola na Mastersu u Indijan Velsu.

– Igrao sam agresivno i osećao sam da protivnik ima problema sa mojim slajsom, kao i sa miksovanjem sa drop šotom. Smatram da sam igrao raznovrsno, te sam mu tako otežao posao. U isto vreme sam pokušavao da se zabavim, da igram varijacije, bio je to dobar meč, ali je najvažnije što sam bio ofanzivan. I dalje mislim da Krajinović može da odigra mnogo bolje nego danas. Možda je bilo ovako jer smo igrali prvi put. – zaključio je Švajcarac.

Federera su nakon meča sa Filipom pitali da li će njegova odluka u vezi sa igranjem na šljaci zavisiti od toga u kakvoj će formi biti Nadal, što je on negirao.

– Ne, još nisam smislio šta ću, ali moje odluke ne zavise od rasporeda Rafe ili Novaka. Sve zavisi od toga šta želim i kako se osećam Prilično sam siguran da sam unapredio bekhend, ali ne znam koliko bi mi to pomoglo protiv Rafe na šljaci, na kojoj se on odlično kreće. Nismo dugo igrali na toj podlozi i naravno da bih voleo da se susretnemo u meču na tri dobijena seta.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Masters, Masters u Indijan Vels, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari