11/03/18 - 23:55h

Đoković: Osećaj kao da sam igrao prvi meč u karijeri

 


Srpski teniser Novak Đoković odigrao je danas prvi meč posle opracije lakta.


Twitter

Poražen je posle tri seta od Japanca Taroa Daniela, nakon čega je rekao da ima osećaj kao da je igrao svoj prvi profesionalni meč u karijeri.

– Osećam se kao da sam igrao prvi meč na ATP turu. Jako čudno. Potpuno sam izgubio ritam. – rekao je Đoković na konferenciji za medije, pa dodao:

– Imao sam neke neobjašnjive i nekarakteristične greške. Pretpostavljam da je sve to deo posebnih okolnosti u kojima sam trenutno.

Novak je nagovestio i ono što većina njegovih navijača možda misli – da je verovatno poranio sa povratkom nakon operacije.

– Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo strategiju kako ćemo dalje. Bog nam uvek zada neki izazov kada ga najmanje očekujemo. Uvek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog. Nije ni trebalo da budem ovde, operisao sam se pre pet-šest nedelja, tako da nije bilo očekivanja ovde.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Indijan Vels, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
Milan1 March 12, 2018 Odgovori

Mislim da je ovo kraj jedne blistave karijere, ipak…

 
ja March 12, 2018 Odgovori

zasto kraj pa nije on prvi koji je operisao lakat. UDARAO JE LOPTU SASVIM OK PROBLEM JE BIO STO JE MISLIO NA LAKAT. AKO JE MEC PROSAO BEZ BOLOVA I TO IZ GLAVE CE OTICI !

Komentari