18/04/16 - 23:32h

ATP Barselona: Nadal i Nišikori igrali na planini (Video)

 


Prvog dana takmičenja u Barseloni, branilac titule Kei Nišikori i osvajač osam trofeja Rafel Nadal imali su priliku da igraju tenis na nešto drugačiji način.

Zimbio.com

Zimbio.com

Dva tenisera su razmenili udarce na vrhu planine Tibidabo sa koje se pruža pogled na srce Katalonije.

Rafael Nadal stigao je u Španiju samo dan nakon što je osvojio devetu titulu u Monte Karlu. Peti reket sveta želi da vrati tron u Barseloni. Osam puta osvajao je trofej na ovom takmičenju i to u periodima 2005-2009 i 2011-2013 godine.

Juče je bio veliki dan. Igrao sam na visokom nivou tokom cele nedelje. Ali moram da nastavim u istom ritmu i na narednim turnirima. Cilj je da 2016.bude srećna. Naravno, želite da pobeđujete, ali uvek treba gledati napred i radovati se novim izazovima“, rekao je Nadal.

Kei Nišikori došao je u Kataloniju po svoju treću titulu u nizu na svom omiljenom turniru iz serije 500.
Želim da ponovo pobedim ovde. Ovo je moj omiljeni turnir i najteže takmičenje iz serije ATP 500, posebno na šljaci. Ove godine biće jaka konkurencija sa španskim igračima, pre svih Rafom“, rekao je Nišikori koji je pohvalio igru Nadala u finalu Monte Karla.

Gledao sam samo deo tog meča. Rafa je u odličnoj formi i opet igra svoj najbolji tenis. Ukoliko obojica stignemo do finala biće to težak meč, ali očekujem uzbudljivu nedelju“, izjavio je šesti reket sveta.

U drugom kolu Nadal će igrati protiv boljeg iz duela Marsel Granoljes -- Daniel Munjoz de la Nava, dok će Nišikori prvi meč u Barseloni igrati protiv Tima de Bekera ili Elijasa Jmera.


Nadal And Nishikori Launch Barcelona In Style 2016

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Barseloni, Kei Nisikori, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.