25/02/16 - 21:47h

Đoković i prijatelji: Nole organizuje humanitarni meč

 


Najbolji teniser sveta Novak Đoković organizuje egzibicioni meč koji će se igrati u Milanu. Sav prihod ići će u fondaciju koja nosi njegovo ime.

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Ovaj meč igraće se pod nazivom „Đoković i prijatelji“ u „Asago forumu“ u Milanu. Termin je 21. i 22. septembra, a Đokoviću će se pridružiti velika imena svetskog tenisa, Španac Rafael Nadal, prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams i Flavija Peneta, koja će igrati na domaćem terenu.

Nema sumnje da će navijačima posebno biti zanimljiv duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, s obzirom da su se njih dvojica do sada sastajali 47. puta, što je najveći broj međusobnih susreta dvojice tenisera u Open eri. Srpski teniser trenutno vodi sa 24:23 u pobedama.

Osim što će igrati među sobom, Nole, Rafa, Serena i Flavija igraće sa svojim navijačima i trenirati sa Đokovićevim trenerom, Borisom Bekerom.

Sav prihod od ove egzibicije ići će u Fondaciju Novak Đoković.

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Serena Vilijams, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
silo February 26, 2016 Odgovori

pogledajte tennis.com i šta rade naši američki prijatelji.
tamo pišu da je novak predao meč zbog infekcije u oba oka,što je verovatno tačno,ali uz veliku novakovu fotku enface ( vide se oba oka ) snimljenu pre 2 dana ( naravno ne piše da je to od pre dva dana kada je bio zdrav ),kada je igrao prethodni meč,jer je tada bio
zarastao u brkove i bradu.na toj slici oči su novaku u redu.
namera tipa koji to pravi je jasna,prećutno se insinuira da je novak folirao.
ko je gledao danas taj jedan set sa loppezom,video je jako crvenilo na novakovom desnom oku.

Komentari