24/02/16 - 17:19h

ATP Akapulko: Ferer siguran, Nišikori dobio protivnika

 


U Akapulku su odigrani svi mečevi prvog kola i poznati su svi takmičari osmine finala. Iznenađenja tokom jučerašnjeg dana nije bilo, prvi nosilac David Ferer je bez problema prošao u drugu rundu, a drugi favorit na turniru, Kei Nišikori, dobio je protivnika.

David Ferer (Foto: D. Jevremovic, www.tenisuzivo.com)

David Ferer (Foto: D. Jevremovic, www.tenisuzivo.com)

Španac David Ferer, prvi nosilac na turniru u Akapulku, igrao je na startu takmičenja protiv Džona Milmana iz Australije. Milman je trenutno 61. igrač sveta, a Fereru je trebalo sat vremena i 23 minuta da ga savlada sa 6:4, 6:2.

Fererov protivnik biće Aleksandr Dolgopolov iz Ukrajine, koji je sa 7:5, 7:5 eliminisao Amerikanca Stiva Džonsona.

Drugi nosilac, Kei Nišikori čekao je protivnika iz meča u kom su se sastali Amerikanac Sem Kveri i Dudi Sela iz Izraela. Kveri je u ovom susretu slavio sa ubedljivih 6:2, 6:0, posle samo 52 minuta igre.

U meču dvojice mladih, talentovanih igrača, Austrijanac Dominik Tim je sa 7:6, 6:3 pobedio Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine. Bernard Tomić je sa 7:5, 6:3 bio bolji od Radževa Rama, a Grigor Dimitrov je eliminisao Denisa Kudlu rezultatom 7:5, 6:1. Hrvatski teniser Ivo Karlović predao je meč Britancu Aljažu Bedeneu, pri vođstvu Bedenea od 6:4, 1:2.

Svi parovi osmine finala na ATP turniru u Akapulku:

Ferer – Dolgopolov
Hase – Bedene
Harison – Marčenko
Manarino – Tomić
Dimitrov – Jang
Tursunov – Tim
Fric – Estrelja
Kveri – Nišikori

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Dolgopolov, Aljaž Bedene, ATP, ATP 500, ATP u Akapulku, Bernard Tomić, Damir Džumhur, David Ferer, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, Ivo Karlović, Kei Nisikori, Sem Kveri, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari