10/02/14 - 16:30h

WTA lista: Srpske teniserke bez promena

 

Protekle nedelje nije bilo većih WTA turnira, a najbolje igračice sveta takmičile su se u Fed kupu ili odmarale. Upravo zbog toga nije bilo ni velikih promena na WTA listi, pa su vodeće srpske teniserke na istim pozicijama kao i prošle nedelje.

Aleksandra Krunic i Jelena Jankovic

Aleksandra Krunic i Jelena Jankovic

Serena Vilijams je ubedljivo prva na WTA listi, prate je Viktorija Azarenka, Na Li, Agnješka Radvanjska, Marija Šarapova i Petra Kvitova. Sara Erani je na sedmoj poziciji, Jelena Janković na osmoj, a Anželik Kerber i Simona Halep su deveta i deseta na WTA listi.

Ana Ivanović je i dalje 12. na rang listi, a Bojana Jovanovski i ove nedelje zauzima 41. mesto na svetu.

Vesna Dolonc je i posle dva poraza u Fed kupu ostala na 117. mestu, a Jovana Jakšić napredovala je za tri mesta i sada je 146. teniserka sveta. Aleksandra Krunić ostvarila je pomak od jedne pozicije i nalazi se na 151. mestu rang liste.

Na listi najboljih dubl igračica, Jelena Janković i dalje zauzima 22. mesto, Aleksandra Krunić 89., a Teodora Mirčić 142. poziciju.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Rang Lista, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.