01/07/15 - 15:36h

Vimbldon (dubl): Viktor i Dušan poraženi na startu

 


Srpski teniseri Viktor Troicki i Dušan Lajović poraženi su u prvom kolu dubla na ovogodišnjem Vimbldonu! Bolji od našeg para bili su 11. nosioci Leander Peas i Danijel Nestor rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 7:5 nakon jednog sata i 44 minuta tenisa. Njihovi rivali u drugoj rundi biće bolji iz meča Gabašvili/Lu – Ebden/Vard.

V. Troicki/D. Lajović345
D. Nestor/L. Paes667

Troicki Vimbldon

Naši igrači defininitvno nemaju dovoljno iskustva u dublu, a i ono koje imaju svakako se ne može meriti sa iskustvom Danijela Nestora i Leandera Paesa u igri parova, jer su ovi ljudi mnogo trofeja osvojili u ovoj kategoriji, te se stiče utisak da su rutinski dobili ovaj meč i prošli dalje.

Viktor i Dušan su bolje ušli u meč, napravili su brejk u trećem gemu, međutim već u narednom su dozvolili rivalima da vrate izgubljeno, a potom i da naprave novi, te su Danijel Nestor i Leander Paes sa četiri vezana gema došli do prednosti od 5:2. U nastavku su samo potvrdili stečeno i došli do 6:3 u prvom delu igre.

U naredna dva seta svi teniseri su odlično servirali, međutim, po jedan brejk, na žalost za kanadsko-indijski par u svakom setu, rešio je ovaj susret. U drugom delu naši igrači su poklekli u sedmom gemu, što je bilo dovoljno za gubitak seta rezultatom 6:4, dok su u trećem u desetom gemu došli i do brejk i set lopte, međutim, a kada to nisu iskoristili Paes i Nestor su već u narednom gemu napravili brejk, potom ga i materijalizovali, za konačnih 7:5 u trećem setu.

Rivali Danijela Nestora i Leandera Paesa u drugoj rundi biće bolji iz meča Gabašvili/Lu – Ebden/Vard.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Dubl igrač, Dušan Lajović, Grend Slem, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.