11/09/23 - 15:14h

Viktor Troicki: Neverovatno je šta Novak radi

 

Troicki

Selektor Dejvis kup reprezentacije i proslavljeni teniser prokomentarisao je uspeh Novaka Đokovića. On se osvrnuo i na naredne mečeve reprezentacije, odnosno spekulacije o tome da li će Novak biti deo tima koji će se suprotstaviti Španiji već u utorak.

– Gledao sam finale, naravno. Čestitao bih mu, zaista neverovatan uspeh, ne samo u tenisu nego u svetu sporta. Ne znam da li je postojala takva dominacija u nekom sportu. Nestvarno je šta sve postiže, a što je najčudnije, ne planira ni da stane. Zaista je to lepo videti, sledeći cilj je titula na Devis kupu. Želi da osvoji još jednu Salataru za Srbiju. Jako motivisan dolazi za dva dana i biće spreman. Neverovatno je šta radi, nema pravog objašnjenja za sve te njegove uspehe – kazao je Viktor, a zatim odgovorio na pitanje da li će Novak stati na 24 gren slem titule.

– Neće stati. Verujem da će ih biti još. Verovatno hoće, u sportu se to dešava, ali pitanje je kada. Da li za 10, 20 ili 50 godina… To ne možemo da znamo. Ali ne vidim ko sada može da mu pripreti, u narednom periodu. – zaključio je selektor Dejvis kup tima.

 

(Tenis Uživo, D. Raičević)


Teme:   Novak Djoković, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.