05/10/13 - 10:00h

U prodaji je ‘Serviraj za pobedu’ Novaka Đokovića!

 

Knjiga Serviraj za pobedu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića od juče je u prodaji u Srbiji, i možete je naći na svim prodajnim mestima izdavačke kuće Laguna, kao i na kioscima širom zemlje, po ceni od 399 dinara.

Novak Djokovic

Photo by TenisUzivo.com

U knjizi Serviraj za pobedu Đoković priča kako je preživeo bombardovanje Beograda, kako je odrastao u ratom razorenoj Srbiji i probio se među najbolje igrače u svom sportu. Potom nam otkriva način ishrane koji ga je sasvim preobrazio i uzneo na sam vrh. Kako je nastavio da unapređuje svoju ishranu, tako su mu nestali zdravstveni problemi i oslabio je, a bolje zdravlje i mentalna snaga omogućili su mu da ostvari svoja dva sna iz detinjstva: da osvoji Vimbldon i postane najbolji teniser na svetu.

Novak je napravio plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život. Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Đoković vam još daje i savete kako da se oslobodite stresa i koje lake vežbe da radite da biste se pokrenuli i razgibali, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Trejler za knjigu „Serviraj za pobedu" Novaka Đokovića

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.