01/12/12 - 12:43h

Toni Nadal: Nadam se da će se Novak i Rodžer povrediti!

 

Španski teniser Rafael Nadal se krajem ovog meseca vraća na teren posle pauze od nekoliko meseci. Španac će uz najbolje svetske tenisere igrati na egzibiciji u Abu Dabiju. Njegov stric i trener Toni Nadal već je počeo da pojačava rivalitet u vrhu ATP liste izjavivši da se nada da će ove sezone muke sa povredama imati Novak Đoković i Rodžer Federer.

Novak Đoković i Rodžer Federer

Toni Nadal preterao je u želji da se Rafael Nadal vrati u vrh svetskog tenisa. Španac očigledno nema mere, pa je Rafinim rivalima poželeo da se u ovoj sezoni povrede.

Moj posao je uvek bio da budem glas razuma, pa i u najtežim trenucima. Rafa je razvio osećaj odgovornosti, vratio se na teren, ali ne mogu da znam da li je sposoban za povratak na vrh. Mirni smo jer idemo u pravom smeru i nadamo se najboljem. Takođe, nadam se da će sada Novak i Rodžer povrediti – rekao je Toni u neumesnoj šali za sajt tennisearth.com.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
MIRJANA MILENTIJEVIĆ December 1, 2012 Odgovori

Ovakva izjava je sramota za tenis,sport uopšte,a najveća šteta je za samog Rafu koji je dobar čovek,pitam se da li vidi koliko mu je stric zloban,želeti nekome nesreću,zna se kome se vraća,Bog vidi sve.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.