21/08/17 - 15:06h

Tipsarević – Sepi (oko 21.00) – gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Janko Tipsarević u prvom kolu turnira u Vinston Salemu igra protiv Andreasa Sepija iz Italije. Meč je na programu ne pre 21.00, a direktan prenos možete gledati na našem portalu.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Poslednje zagrevanje pred Ju Es open, nakon mastersa u Sinsinatiju, za mnoge igrače biće turnir u Vinston Salemu (Sjedinjene Američke Države). Svoju formu pokušaće da popravi i naš Janko Tipsarević, koji u prvom kolu igra protiv iskusnog Italijana Andreasa Sepija.

Janko je jedan od tri sprska predstavnika u muškom singlu – Dušan Lajović je već obezbedio prolaz u drugo kolo, a Viktor Troicki se tamo našao automatski, pošto je na startu bio slobodan kao 11. nosilac turnira.

Janko je u Vinston Salem stigao nakon nastupa u Sinsinatiju gde se nije proslavio. Nakon poraza od Jubanksa u poslednjem kolu kvalifikacija, odustajanjem Nišikorija je postao “laki luzer”, zauzeo Japančevo mesto u žrebu i tako se našao u drugom kolu, gde je ipak poražen od kasnijeg polufinaliste Davida Ferera.

S druge strane, Italijan nije odigrao zvaničan meč od Vimbldona. Tipsarević vodi sa 3:2 u pobedama, s tim što je Sepi dobio poslednja dva duela, zaključno sa onim u Antaliji ove godine.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenos

Budite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Andreas Sepi, ATP u Vinston Salemu, Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.