04/06/12 - 09:02h

Tipsarević- Almagro live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 11h)

 

Posle Novaka, nadamo se da će i Janko Tipsarević uspeti da ostvari plasman u četvrtfinale Rolan Garosa. On za protivnika u osmini finala ima španca Nikolasa Almagra. Direktan prenos ovog meča možete pogledati na našoj internet stranici!

Live prenos počinje za


Janko Tipsarević je do osmine finala stigao nakon pobede nad domaćim teniserom na Rolan Garosu, nad francuzom Benetoom. Na startu tog meča, Beneto je imao tremu, a Janko je to maksimalno iskoristio. U nastavku je bilo malo neizvesnije, ali je ovaj meč ipak bio rešen u 3 seta- 6:3, 7:5, 6:4.

Sa druge strane je Nikolas Almagro koji je do meča stigao nakon pobede na argentincem Leonardom Majerom. On je kao i Janko svoj meč rešio u 3 seta, ali za nijansu ubedljivije od našeg tenisera- 6:4, 6:1, 6:2.

Janko Tipsarevic, Getty Images

Janko Tipsarević

Zanimljivo je da Tipsarević i Almagro do sada nikad nisu stajali jedan naspram drugog na terenu i to ovom meču daje dodatnu neizvesnost. Mi dajemo blagu prednost našem teniseru u ovom meču jer je bolje plasiran na ATP rang listi i nalazi se u dobroj formi, dok su kladionice apsolutno na strani španca koga vide u četvrtfinalu. Videćemo na kraju ko je bio u pravu…

Budite uz Tenis Uživo i uz direktan prenos meča, pružite podršku Janku u borbi za plasman u četvrtfinale Rolan Garosa!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Grend Slem, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
dejan June 4, 2012 Odgovori

ok

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.