19/08/15 - 09:21h

Sinsinati: Kraj za Viktora i u dublu!

 


Srpski teniser Viktor Troicki poražen je na startu Sinsinatija i u dubl konkurenciji. Njegov partner za meč u dublu bio je Italijan Andreas Sepi, a protivnici koji su trijumfovali nad srpsko-italijanskim parom bili su Sem Kveri i Stiv Džonson, američki dubl tandem. Rezultat zahvaljujući kome su slavili Amerikanci i koji ih je odveo u naredno kolo ovog mastersa bio je 6-3, 6-4.

V. Troicki/P. Kuevas42
Ž. Ž. Roher/H. Tekau66

Viktor

Nešto manje od sat vremena trebalo je Amerikancima da ostvare plasman u naredno kolo. Ovo drugi poraz za Viktora Troickog u Sinsinatiju ove sezone, nakon što je izgubio i u singl konkurenciji odmah u prvom kolu protiv Mardija Fiša sa 2-6, 2-6. Mardi Fiš je trenutno tek 1034. teniser sveta.

U prvom setu protivnicima je bio dovoljan svega jedan brejk prednosti za vođstvo od 1-0 u setovima. Viktor i Sepi su popustili u osmom gemu i tako prepustili potivnicima krucijalnu prednost. U drugom setu bila je nešto drukčija situacija. U šestom gemu su prvo Amerikanci izgubili gem na svoj servis, a onda su napravili ribrejk u narednom sedmom gemu. Presudni brejk se desio u devetom gemu kojim je ujedno rešeno i pitanje pobednika nakon što su Amerikanci odservirali za 6-4.

Naredni protivnici Amerikancima biće Brazilac Marselo Mel i Hrvat Ivan Dodig koji su ujedno postavljeni i za druge nosioce u dubl konkurenciji.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.