22/04/16 - 13:29h

Rodžer Federer dobio ulicu u Švajcarskoj

 


Od četvrtka, Švajcarski Nacionalni Teniski Centar se nalazi u ulici “Rodžera Federera“.

zimbio.com

zimbio.com


Federer je u četvrtak posetio grad Bil, gde je trenirao kao junior, kako bi prisustvovao svečanoj ceremoniji preimenovanja ulice u kojoj se nalazi švajcarski teniski centar u “Ulicu Rodžera Federera”.

Oko 1500 ljudi je prisustvovalo događaju.

Jako sam dirnut. Nadam se da ćemo gledati buduće šampione u “Ulici Rodžera Federera” – rekao je najuspešniji švajcarski sportista svih vremena.

Uz predsednika Švajcarske Federacije Renea Stambaha i gradonačelnika Bila i gradonačelnika Eriha Fera, Federer je takođe pomogao u renoviranju Švajcarskog Teniskog Centra, koje će biti završeno sledeće godine.

Ovo nije prvi put da je ulica nazvana po Federeru. 2012, grad Hale u Nemačkoj je imenovao “Ulicu Rodžera Federera”, kao znak odavanja priznanja za sjajne rezultate koje je ovaj igrač postizao na tamošnjem Geri Veber openu.

Federer se u Monte Karlu vratio na teren posle tromesečne pauze zbog operacije kolena. U Kneževini je elimisinan u četvrtfinalu od Conge, a naredni turnir na kojem će učestvovati je Masters u Madridu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Rodžer Federer, Vesti


Komentari: 4

 
lilly April 22, 2016 Odgovori

Sprema se za penziju.

 
VESNA - BRIGITA April 22, 2016 Odgovori

BAŠ LEP GEST. NADAM SE DA ĆE SE NEKO SETITI I DA NEŠTO U BEOGRADU NAZOVE PO NAŠEM- SVETSKOM No.1,NOLETU. ON JE PO SVIM PARAMETRIMA BOLJI OD FEDERERA, A DA NE GOVORIMO KOLIKO JE ZADUŽIO ZEMLJU U SVAKOM POGLEDU.

 
JA April 22, 2016 Odgovori

NE NECE TOGA BITI NICI CE ULICA KARADZICA, JUNAKA ARKANA RATKOVA ULICA ITD. OVDE JE VREME PEDAGOGA I DEMAGOGA, ZNACI NISTA OD TOGA …

 
dragon April 22, 2016 Odgovori

Ja zivim u ch ali znam jedno da se tom ulicom nikad necu prosetati

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.