09/11/14 - 11:00h

Rezultati ankete: Nole, Rodžer, Endi i Marin u polufinalu (ATP London)

 

Prethodnih dana ste na našem sajtu bili u mogućnosti da popunite anketu. Zanimalo nas je koja će četiri tenisera, po vašem mišljenju, proći u polufinale Završnog turnira u Londonu. Bilo je 332 glasa, a vaši favoriti su Novak Đoković, Rodžer Federer, Endi Marej i Marin Čilić.

Rezultati ankete, grupa A

Rezultati ankete, grupa A

U grupi A gledaćemo najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, Švajcarca Stanislasa Vavrinku, Tomaša Berdiha iz Češke i Hrvata Marina Čilića. Đoković je najveći favorit u ovoj grupi, a sasvim očekivano, dobio je najveći broj vaših glasova – čak 142, što je 69 posto od ukupnog broja. Sledi ga Marin Čilić sa 11 posto, odnosno 23 glasa, a Tomaš Berdih i Stanislas Vavrinka imaju 21, odnosno 19 glasova.

U grupi B takmiče se drugi teniser sveta, Švajcarac Rodžer Federer, britanski teniser Endi Marej, Kanađanin Miloš Raonić i Kei Nišikori iz Japana.

Rezultati ankete, grupa B

Rezultati ankete, grupa B

Najviše vaših glasova dobio je Rodžer Federer, koji i nije u velikom vođstvu poput Novaka Đokovića u grupi A. Fedeksu je pripalo 35 odsto vaših glasova, odnosno njih 45. Deset glasova manje, 29 posto, dobio je britanski teniser Endi Marej, koji je na drugoj poziciji. Prati ga Miloš Raonić sa 27 glasova, a na poslednjem mestu vaših favorita je Kei Nišikori sa 20 dobijenih glasova.

Završni turnir u Londonu počinje danas i igraće se narednih sedam dana. Najbolji teniseri u tekućoj sezoni boriće se za laskavu titulu, a već za nekoliko dana saznaćemo koliko ste bili u pravu kada ste glasali za vaše favorite.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anketa, Endi Marej, Kei Nisikori, Marin Čilić, Masters, Masters u Londonu, Miloš Raonić, Novak Djoković, Rodžer Federer, Stanislas Vavrinka, Teniseri, Tomaš Berdih, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
stanislav November 12, 2014 Odgovori

Samo tako.care.filipe

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.