29/12/17 - 15:57h

PONOVO BOL U LAKTU: Novak ne igra u Abu Dabiju

 

Srpski teniser Novak Đoković povukao se sa turnira u Abu Dabiju.


Twitter


– Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama. Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem. Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam. Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana.
– rekao je Novak.

Iako je danas trebalo da nastupi u polufinalu Mubadala Opena, srpski teniser je posle konsultacija sa lekarima odlučio da se povuče.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Egzibicioni turnir Abu Dabi, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
VESNA December 29, 2017 Odgovori

ZNAM DA ĆE ME MNOGI POPLJUVATI, ALI MISLIM DA OD SAMOG POČETKA POVREDA LAKTA NIJE BILA U PITANJU. PRVO SE DOTIČNA POVREDA NIKADA (I SLOVIMA – NIKADA) U POSLEDNJIH GODINU I PO – DVE NIJE POMINJALA, BAR NE U TAKVOM OBIMU. POSLE JE BILA STRAŠNA, TOLIKO DA JOJ “NE GINE OPERACIJA”. *** ONDA SE NOLE SVUDA POJAVLJIVAO SREĆAN I NASMEJAN, BEZ BOLNIH GRIMASA NA LICU (ŠTO BI BILO LOGIČNO DA JE BIO NA PRAGU OPERACIJE, A I, KO JE BOLESTAN, TAJ NE IDE PO PROVODIMA I ZABAVAMA, VEĆ PO REHABILITACIONIM CENTRIMA I BANJAMA). ZATIM SE POVREDA ODJEDNOM SANIRALA SAMA OD SEBE, DA BI SE EVO OPET, VOLŠEBNO POJAVILA PRED SAM MEČ. *** TU NISU ČISTA POSLA, POSEBNO AKO SE IMAJU U VIDU RAZNI NAPISI PO INOSTRANIM I NAŠIM TABLOIDIMA – DA TENISKA MAFIJA NE DOZVOLJAVA DA SE NOLE VRATI U IGRU, POD PRETNJOM NAPADA NA ČLANOVE NJEGOVE PORODICE. JESTE DA SU TO TABLOUDI, ALI ZNATE ONO: “GDE IMA DIMA IMA I VATRE” . *** ILI JE TAKO NEŠTO, ILI NOLE IMA PSIHIČKU BLOKADU DA PONOVO KRENE. ISKRENO, AKO JE NEŠTO OD OVA DVA U PITANJU, NE ZNA SE ŠTA JE GORE! *** I NA KRAJU, ZA SLUČAJ DA SE (ŠTO SE PO MENI MOŽE MERITI U PROMILIMA) POVREDA LAKTA PONOVO AKTIVIRALA , NARAVNO DA NOLETU ŽELIM ŠTO BRŽI OPORAVAK I POVRATAK NA TEREN. U OSTALIM SLUČAJEVIMA, NEKA MU JE BOG U POMOĆI!

 
Gordana December 29, 2017 Odgovori

Нешто нисам приметила да је Ноле озбиљно пришао опоравку, пратећи све оно чиме се он (нарочито последње време уз своју супругу) бавио. Када сам чула да му је одвратни Штепанек у тиму, одлучила сам да га више не гледам све док год се не реши тих “мрачњака” око себе, јер не желим да на мене пређе та негативна енергија. Од срца му желим све најнај, али ето показало се и данас, да око себе нема ту позитивну енергију коју је до скора имао. Када у његовој ложи буду поново МАЈКА и ОТАЦ и БРАЋА и супруга, без Пепеа и тог Штепанека, ништа од њега. Дај Боже да грешим!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.