29/10/13 - 22:01h

Pobede Krajinovića, Lajovića i Đokovića, Bozoljac i Mirčićeva eliminisani

 

Na čelendžerima i ITF turnirima danas je igralo petoro srpskih tenisera, a pobede su zabeležili Marko Đoković, Dušan Lajović i Filip Krajinović. Ilija Bozoljac i Teodora Mirčić završili su takmičenja na ovonedeljnim turnirima.

Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

Filip Krajinović igra u Maroku, na čelendžeru u Kazablanci. Danas je igrao meč prvog kola, i sa 6:1, 6:0 savladao ruskog tenisera Aleksandra Ruminaceva. Njegov naredni protivnik biće Blaž Rola iz Slovenije, trenutno 303. teniser sveta.

Dušan Lajović je na čelendžeru u Seulu postavljen za petog nosioca, a na startu turnira je sa 7:6, 6:1 savladao Ti Čena iz Kineskog Tajpeha. U drugom kolu će igrati sa dvadesetogodišnjim Japancem, Tarom Danielom.

Marko Đoković se plasirao u osminu finala na ITF turniru u Madridu, a sa 2:1 u setovima savladao je Alesandra Luizija iz Italije. Protivnik u borbi za četvrtfinale biće mu peti nosilac, David Vega Hernandez, 508. teniser sveta.

Manje uspešan bio je Ilija Bozoljac, koga je na čelendžeru u Nemačkoj sa 2:0 u setovima eliminisao Čeh Jan Mertl, 195. teniser na planeti.

Teodora Mirčić završila je takmičenje na ITF turniru u francuskom Nantu, nakon što ju je sa 2:0 u setovima savladala Mikaela Krajček iz Holandije.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac, Marko Djoković, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.