17/01/15 - 16:53h

Ovako je Viktor dominirao u finalu turnira u Sidneju (Video)

 

Bili smo svedoci jednog izuzetnog Viktorovog izdanja jutros u finalu turnira u Sidneju. Troicki je tokom celog susreta dominirao, a i sam rezultat to pokazuje-6:2, 6:3. Za sve one koji su taj meč propustili imaju priliku da u videu ispod pogledaju najzanimljivije poene iz ovog meča.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Viktor Troicki je na ovom turniru odigrao ukupno osam meča (uključujući i mečeve u kvalifikacijama), ali ga to nije sputalo da dođe do svoje prve ATP titule još od Oktobra 2010. godine u Moskvi.

Svima je poznata Viktorova duga pauza zbog kazne koju mu je izrekao ATP. On se vratio krajem prošle godine na teren i pokazao da ne samo da nije zaboravio da igra tenis, već da je motivisan da pokaže da može možda još više od tada rekordnog 12. mesta na ATP rang listi!

Prvi pokazatelj za to je upravo ova titula u Sidneju! Do nje je došao ovako:

Mikhail Kukushkin v Viktor Troicki highlights (final) - Apia International Sydney 2015

Viktor Troicki se neće zadovoljiti samo ovom titulom. Sledeći turnir na kome nastupa je naravno Australijan Open. Žreb mu je na startu dodelio Jirija Veselog koji je osvojio titulu u Oklendu.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Nadamo se da će i na prvom Gren slemu u sezoni Viktor iznenaditi mnoge i doći do viskog plasmana koji će mu doneti veliki broj bodova i povratak u društvo najboljih na ATP rang listi!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP Rang Lista, ATP u Sidneju, Australian Open, Australijan Open 2015, Grend Slem, Rang Lista, Tenis Video, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.