09/11/18 - 13:24h

Osvajač Australijan opena novi Krajinovićev trener; Cilj je broj 1!

 

Srpski teniser Filip Krajinović novu sezonu započenje sa novim trenerom.


Filip Krajinovic

Iako je zablistao na prošlogodišnjem Mastersu u Parizu, ove sezone Krajinovića je pratio peh za pehom i po ko zna koji put, povrede mu nisu dozvolile da svoj potencijal iskoristi do maksimuma.

– Bila je ovo izuzetno teška godina za mene na profesionalnom planu. Ništa nije bilo onako kako sam zamislio i želeo. Još uvek prepun emocija iz Pariza, spreman da preletim tenisku planetu, vredno sam radio za postizanje velikih rezultata u 2018, što sam iskreno i očekivao, ali.. sezona nije ni počela ja sam doživeo peh sa povredom. I sve je krenulo nizbrdo… Nakon saniranja povrede vratio sam se, ali konstantno nedovoljno pripremljen, tako da je ova sezona otišla u propast. – rekao je Filip.

On će novu sezonu započeti sa novim trenerom, osvajačem Australijan opena 2002. godine, Tomasom Johansonom iz Švedske, i nada se ulasku u TOP 10.

– Dugo sam razmišljao šta i kako dalje. U 2019. ne branim skoro ništa od poena i imam veliki prostor za napredak i juriš na svetski top 10, rešio sam da se odselim u Monte Karlo i započnem saradnju sa bivšim svetkim igračkim asom Tomasom Johansonom. Ugovor smo potpisali, dogovorili sve detalje i uskoro krećemo sa pripremama za sve ono što predstoji, a moj cilj je, neskromno ću reći, broj 1. Znam koliko mogu, znam da to što sam sebi postavio kao cilj nije nemoguća misija, zato idem po njegovo ostvarenje.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.