02/06/17 - 20:52h

Novak: Dobro je što sam igrao pet setova!

 


Teže nego što se očekivalo, Novak Đoković je pobedio Dijega Švarcmana i plasirao se u četvrto kolo Rolan Garosa. Srpski as je zadovoljan što je do pobede došao na teži način, i smatra da će mu to pomoći u nastavku turnira.


Twitter

Đoković je savladao Argentinca sa 3:2 u setovima, i to nakon što je gubio sa 2:1.

[ad name=”tenis-clanak”]

Bio sam mentalno jak, i miran koliko je to bilo moguće u situacijama kada sam zaostajao u setovima. Verovao sam da mogu da preokrenem, što se i dogodilo u četvrtom i petom setu, koji su išli u pravcu u kojem sam želeo. Dobro je što sam igrao u pet setova, pošto odavno nisam imao takav meč. Ima dobrih stvari koje mogu da izvuečem iz ovog duela, i to će mi pomoći na mentalnom planu. Fizički, ne mislim da će biti problema. Verujem u sve bolje i bolje partije u nastavku turnira – rekao je Novak.

Njegov novi trener Andre Agasi pojavio se na stadionu tek krajem drugog seta.

Nije bilo predviđeno da bude prisutan na meču, zato što je imao dosta obaveza. Tako da, jako cenim to što je došao i učestvovao u meču. Drago mi je kad ga vidim u boksu, to mi daje dodatnu inspiraciju. Trudim se da koristim svaki trenutak njegovog prisustva – pojasnio je Đoković.

Srbin je potom obelodanio da će uskoro angažovati još jednog trenera.

Andre će probati da bude uz mene na velikim turnirima, koliko mu porodica i vreme budu dozvoljavali, ali biće mi potreban još neko ko će biti tu svakog dana. Oko toga smo se odmah usaglasili, ali Agasi je glavni – otkrio je drugi teniser sveta, koji u osmini finala igra protiv Ramosa Vinoljasa.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Rolan Garos, Vesti


Komentari: 2

 
slobodan June 2, 2017 Odgovori

Ziki!

 
leki June 3, 2017 Odgovori

Do pobede

Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]