23/11/16 - 14:43h

Nova kosa, ali i novi reket za Nadala? (Video)

 


Rafael Nadal je nedavno promenio ne samo frizuru, već i kosu, a vrlo je moguće da pred narednu sezonu promeni i marku reketa koji koristi.


zimbio.com

zimbio.com


[ad name=”tenis-clanak”]

Nadal je ove godine nešto ranije završio sezonu, i posvetio se pripremama za narednu, u kojoj najavljuje da će se uključiti u borbu za prvo mesto na ATP rang listi. Međutim, Španac je period u kojem se nije takmičio iskoristio za presađivanje kose, pošto je poslednjih godina počela da mu opada.

Nekada najbolji teniser sveta je na klinici u Madridu presadio oko 13. 000 novih vlasi, a očekuje se da nova kosa u potpunosti izraste za nekih pola godine.

Ipak, to velo verovatno neće biti jedina novina sa kojom će Rafa ući u 2017. godinu. Naime, na internetu se pojavio snimak na kojem slavni Španac isprobava novi reket kompanije “Head”, a poznato je da je ranijih sezone koristio rekete kompanije “Babolat”.

Da li će se 30-godišnji Majorčanin odlučiti za promenu, i da li će mu ona doneti boljitak, ostaje da vidimo. “Head” je uz “Wilson” najuspešniji proizviđač reketa, ukoliko se uzme u obzir broj vrhunskih igrača koji koristi njihove usluge.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Rafael Nadal, Vesti


Komentari: 2

 
Ivan November 23, 2016 Odgovori

Da li ja jedini vidim paralelu “presađivanje vlasi” i Head reket?

 
irena November 24, 2016 Odgovori

lol ne nisi sam hahahhaha bas ima veze

Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]