08/05/19 - 09:59h

“Nije mi nedostajala šljaka, voleo bih finale protiv Nadala”

 

Švajcarac Rodžer Federer zadovoljan je kako je startovao na Mastersu u Madridu, iako ističe da mu nije nedostajala šljaka.


zimbio.com

– Srećan sam jer sam se vratio. I više od toga. Prijale su mi ovacije koje sam dobio pred početak meča. Izgleda da Madrid zaista jeste bio pravi izbor.

Federer je odigrao svoj prvi meč na šljaci posle skoro tri godine, a u Madridu je poslednji put igrao pre četiri godine.

– Nije mi nedostajalo, da budem iskren. Pre tri godine sam imao problema sa povredom, onda sam odlučio da je bolje da propustim sezonu na šljaci. Nije mi nedostajalo jer sam uživao kod kuće. Ipak, ove sezone sam smatrao da ta odluka ne bi bila najbolja. Žalio bih da se nisam prijavio za ovaj turnir. Sada uživam. – rekao je Švajcarac.

On je svoju jedinu titulu u Madridu osvojio pre deset godina, nadigravši Nadala u finalu, a ove godine bi voleo da vidi reprizu.

– Voleo bih da igram protiv Nadala jer bi to značilo da sam u finalu. Nisam imao mnogo šansi da ga dobijem na šljaci u poslednje tri godine. Sećam se tog finala od pre deset godina. Bilo bi dobro da imam priliku da igram s njim na početku karijere i na kraju.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Madridu, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.