23/11/19 - 14:12h

“Ne izvinjavajte se, vi ste moja braća”

 


Janko Tipsarević odigrao je svoj poslednji meč u karijeri, a saigrači iz reprezentacije zbog toga su poraz u četvrtfinalu Dejivs kupa podneli još tragičnije.


Janko Tipsarevic vs. Milos Raonic - Srbija-Kanada, 13 sep. 2013 - Dejvis Kup

Photo by TenisUzivo.com

– Biću veoma kratak. Pre nekoliko dana me je posle odigranog dubla jedan novinar pitao šta ću pamtiti za ovih 20 godina igranja tenisa. I ponoviću ono što sam mu rekao – ne pamte se pobede i porazi, to nije najbitnije. Najvažnije je što vas ovaj prelepi sport učini je***o žestokima. Ponekad imate emocije kao da želite da učinite samoubistvo, kao što je ovo sad, ali vi morate da nastavite da idete pravo, da idete uz vetar. Takve intenzivne emocije su ono što mogu da ponesem sa sobom posle ovih 20 godina karijere. Tako sam igrao i na individualnom planu, ali i za svoju zemlju. – rekao je Tipsarević.

Srpski teniser je porazom završio svoju karijeru, a čini se da je to najteže palo Viktoru Troickom.

– Neki od mojih saigrača su mi se izvinjavali posle meča. Ne prihvatam njihova izvinjenja jer me nijedan od njih nije izneverio za ovih 20 godina. Ne slažem se sa tobom Viktore, da nam nisi doneo onaj poslednji poen, nikada ne bi imao ni ovakvu emociju.

– Što se tiče tima, svi znate da ste mi kao braća, a ja ću nastaviti da budem sa reprezentacijom na ovakav ili onakav način i želeo bih svima da se zahvalim što ste bili sa mnom na ovom putovanju.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dejvis Kup, Janko Tipsarevic, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.