05/02/16 - 20:28h

Najdžel Sirs ponovo u Aninom timu

 

Nakon nezgode koju je doživeo na nedadvno okončanom Australijan openu, Najdžel Sirs se oporavio i vratio u tim Ane Ivanović.

zimbio.com

zimbio.com


Podsetimo, Sirs je pao niz stepenice tokom Aninog meča trećeg kola Australijan Opena Medison Kiz, koji je Amerikanka dobila u tri seta.
Pri vođstvu Ivanovićeve od 6:4, 1:0 došlo je do prekida igre pošto je nekome u njenom boksu zatrebala lekarska pomoć. Ispostavilo se da je u pitanju Sirs, koji je pao niz stepenice, a prethodno ga je zaboleo stomak usred meča, zbog čega je igra prekinuta.

Ana Ivanović je, videvši šta se dešava, zabrinuto napustila teren nekoliko minuta kasnije, a Sirs je na nosilima iznet sa terena, da bi meč bio nastavljen skoro sat vremena pošto je prekinut.
Bio je to njen drugi prekinut meč za redom. Na prethodnom je jedna žena pola u nesvest, zbog čega su Ana i njena protivnica Sevastova prekinule duel na pola sata.

Nekoliko dana kasnije Britanac se vratio na posao i sa srpskom igračicom počeo pripreme za WTA turnir u Sankt Peterburgu. Najdžel Sirs je inače i tast Endija Mareja, odnosno otac njegove supruge Kim koju dani dele od porođaja.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Najdžel Sirs, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.