08/04/19 - 13:11h

NAJAVA NEDELJE: Udružili se Đere i Zimonjić, Janko na ATP turu

 

U nedelji pred nama Srbija će imati predstavnike na ATP turnirima i Marakešu i Hjustonu.


foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ATP Marakeš

ATP turnir u Maroku je iz serije 250, a Srbija će u singlu imati jedog predstavnika. Nakon povlačenja Filipa Krajinovića, koji je trebalo da mu bude prvi rival, Laslo Đere će u prvoj rundi čekati kvalifikanta ili laki luzera.

Đere će nastupiti i u igri parova, a partner će mu biti Nenad Zimonjić. Srpski teniser na ovom takmičenju igra zahvaljujući zaštićenom renkingu, a prvi rivali biće im četvrti nosioci Oliver Marah i Filip Osvald.

ATP turniru u Marakešu igra se za nagradni fond od 458,140 evra, a pobedniku će pripasti ček na 87,745 i 250 ATP poena. Prvi nosilac je Nemac Aleksandar Zverev.

ATP Hjuston

Na turniru u Hjustonu igraće Janko Tipsarević. Srpski teniser koji se vraća nakon povrede dobio je specijalnu pozivnicu organizatora za ovo takmičenje, a na startu će igrati protiv domaćeg igrača Tenisa Sendgrena.

Amerikanac je trenuto 81. igrač sveta.

U igri za glavni žreb je i Peđa Krstin, kog tek očekuje finale kvalifikacionog turnira.

Takmičenje u Hjustonu je iz serije 250, a igra se za ukupan nagradni fond od 652,245 dolara. Šampionu će pripasti ček na nešto više od 100 hiljada i 250 ATP poena. Za prvog nosioca postavljen je Stiv Džonson.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Hjustonu, ATP u Marakešu, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.