16/09/18 - 17:38h

NAJAVA NEDELJE: Krajinović, Đere i Krunićeva na terenu

 

Filip Krajinović, Aleksandra Krunić i Laslo Đere igraće na ATP, WTA i turnirima iz Čelendžer serije.


Filip Krajinovic

ATP MEC

Na ATP turniru u francuskom Mecu igra Filip Krajinović.

Srpski teniser postavljen je za sedmog favorita, a rival na startu biće mu domaći igrač i dobitnik vajld karte, Korentin Mutet.

Francuz ima 19 godina i trenutno je 126. igrač sveta. Krajinović će se sa njim sastati prvi put u karijeri.

ATP turnir u Mecu igra se za nagradni fond od 561,345 evra, a pobedniku će pripasti ček na 89,435 evra i 250 poena. Za prvog favorita postavljen je Japanac Kei Nišikori, 12. igrač sveta.

WTA GUANGŽU

Aleksandra Krunić nastupiće na WTA turniru u Guangžuu. Srpska teniserka je postavljena za četvrtog nosioca, a na startu takmičenja rivalka će joj biti Viktorija Golubić iz Švajcarske.

Golubićeva ima 25 godina i trenutno zauzima 103. mesto na svetskoj rang listi. Aleksandra se do sada nije sastajala sa njom.

WTA turniru u Guangžuu igra se za nagradni fond od 250 hiljada dolara. Pobednici će pripasti ček na 43 hiljade i 280 poena. Za prvog favorita postavljena je Aliz Korne iz Francuske.

ČELENDŽER SIBIU

Na čelendžeru u rumunskom gradu Sibiu nastupa Laslo Đere. Srpski teniser je postavljen za prvog favorita, a rival na startu mu je Bugarin Dimitar Kuzmanov.

Bugarski teniser ima 25 godina i na rang listi zauzima 282. poziciju. Đere se sa njim do sada nije sastajao.

Nagradni fond ovog takmičenja iznosi 43 hiljade evra, a pobednik će dobiti 6,190 i 80 poena.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Aleksandra Krunić, ATP, ATP 250, ATP u Mecu, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Laslo Đere, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.