16/09/18 - 17:38h

NAJAVA NEDELJE: Krajinović, Đere i Krunićeva na terenu

 


Filip Krajinović, Aleksandra Krunić i Laslo Đere igraće na ATP, WTA i turnirima iz Čelendžer serije.


Filip Krajinovic

ATP MEC

Na ATP turniru u francuskom Mecu igra Filip Krajinović.

Srpski teniser postavljen je za sedmog favorita, a rival na startu biće mu domaći igrač i dobitnik vajld karte, Korentin Mutet.

Francuz ima 19 godina i trenutno je 126. igrač sveta. Krajinović će se sa njim sastati prvi put u karijeri.

ATP turnir u Mecu igra se za nagradni fond od 561,345 evra, a pobedniku će pripasti ček na 89,435 evra i 250 poena. Za prvog favorita postavljen je Japanac Kei Nišikori, 12. igrač sveta.

WTA GUANGŽU

Aleksandra Krunić nastupiće na WTA turniru u Guangžuu. Srpska teniserka je postavljena za četvrtog nosioca, a na startu takmičenja rivalka će joj biti Viktorija Golubić iz Švajcarske.

Golubićeva ima 25 godina i trenutno zauzima 103. mesto na svetskoj rang listi. Aleksandra se do sada nije sastajala sa njom.

WTA turniru u Guangžuu igra se za nagradni fond od 250 hiljada dolara. Pobednici će pripasti ček na 43 hiljade i 280 poena. Za prvog favorita postavljena je Aliz Korne iz Francuske.

ČELENDŽER SIBIU

Na čelendžeru u rumunskom gradu Sibiu nastupa Laslo Đere. Srpski teniser je postavljen za prvog favorita, a rival na startu mu je Bugarin Dimitar Kuzmanov.

Bugarski teniser ima 25 godina i na rang listi zauzima 282. poziciju. Đere se sa njim do sada nije sastajao.

Nagradni fond ovog takmičenja iznosi 43 hiljade evra, a pobednik će dobiti 6,190 i 80 poena.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Aleksandra Krunić, ATP, ATP 250, ATP u Mecu, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Laslo Đere, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari