21/05/14 - 19:09h

Nadal: Novače, tvoja pomoć je fantastična, podrška ugroženima

 

Najbolji svetski teniser, Španac Rafael Nadal uputio je putem Tvitera podršku svim poplavama ugroženim stanovnicima Srbije i Bosne i Hercegovine.

Rafael Nadal pruzio podrsku putem Tvitera

Rafael Nadal pruzio podrsku putem Tvitera

Španac je na svom profilu na Tviteru svom velikom rivalu Novaku Đokoviću poručio da je njegova podrška Srbiji i Bosni i Hercegovini fantastična i pridružio se brojnim sportistima i javnim ličnostima koji su pružili podršku svim ugroženima.

Novače, tvoja pomoć Srbiji i Bosni je fantastična. Šaljem svoju podršku i želim sve najbolje žrtvama strašnih poplava. – poručio je Nadal.

Podsetimo, Đoković je ugroženima u poplavama koje su prethodne nedelje zadesile Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, donirao čitavu sumu koju je dobio nakon osvajanja turnira u Rimu, a kada su odbijeni porezi, ta suma iznosi 500 000 evra. Osim toga, Fondacija našeg najbolje tenisera na čelu sa Jelenom Ristić radi na prikupljanju novca za obnovu škola i vrtića, a do sada je sakupljeno preko 100 000 evra. Srpski teniser je i u utorak uveče u Monaku odigrao humanitarni fudbalski meč sa brojnim sportskim zvezdama.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Teniseri, Vesti


Komentari: 2

 
Svetlana May 21, 2014 Odgovori

Osim verbalne podrske novcana je kao sto vidim izostala. Sram ga bilo, sirotan nema od cega!? E za kaznu Nole će ga klepati do iznemoglosti pa neka nosi kući novac a ne titule. Sramota!!!!!!!

 
branko May 26, 2014 Odgovori

Ako neki naš avion nazovemo po njegovom imenu , možda će nešto i donirati.!!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.