10/11/15 - 14:39h

Muratoglu o Đokoviću: Takvog profesionalca još nisam video!

 


Trener Amerikanke Serene Vilijams, Patrik Muratoglu impresioniran je partijama Novaka Đokovića ove sezone i dominacijom srpskog tenisera, kojoj se kraj ne nazire.

Novak

Novak

Đoković je ove sezone osvojio čak šest turnira iz Masters serije, a tome je pridodao i pehare iz Melburna, Londona i Njujorka, sa najprestižnijih Gren slem takmičenja.

Svojim rezultatima srpski teniser nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa tako ni jednog od najeminentnijih teniskih stručnjaka na svetu i trenera prve igračice planete, Patrika Muratoglua.

Novak je verovatno najveći profesionalac koga sam video za sve ove godine koliko sam u tenisu. On savršeno drži sve pod kontrolom i na terenu, ali i van njega. Od restriktivnog režima ishrane do treninga, sve je na svom mestu. Ima svoje principe i njih se pridržava na terenu“, rekao je ovaj francuski trener, koji ima i prestižnu tenisku akademiju.

Novak Đoković će do kraja sezone nastupiti i na Završnom Masters kupu u Londonu, gde će pokušati da ispiše neke nove stranice teniske istorije i slavi četvrti put u nizu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.