20/06/14 - 17:57h

Mekinro i Evert složni: Novak i Serena šampioni Vimbldona

 

Legende belog sporta Džon Merkinro i Kris Evert složili su se oko toga ko će biti šampioni ovogodišnjeg Vimbldona. Oboje su bez dileme dali svoje glasove našem teniseru Novaku Đoković i Amerikanki Sereni Vilijams.

Photo by TenisUzivo.com

Photo by TenisUzivo.com

Novinari zvaničnog sajta predstojećeg gren slema u Londonu napravili su mini intervjue sa Mekinroom i Evert, a na prvo pitanje, u kom je trebalo da prognoziraju ovogodišnje šampione, oboje su, bez dodatnog objašnjenja odgovorili isto – Novak Đoković i Serena Vilijams.

Novak Đoković je na trećem gren slemu sezone postavljen za prvog nosioca, ispred najboljeg na svetu Rafaela Nadala. On je izjavio da je tom odlukom organizatora počastvovan.

Prvi protivnik na Vimbldonu, koji je osvajao 2011. godine, biće mu Kazahstanac Andrej Golubjev. U istoj polovini žreba nalazi se i branilac titule, domaći teniser Endi Marej. Opširnije o žrebu možete pročitati ovde.

Vimbldon počinje 23. juna, a mečeve sa travnatih terena All England Cluba moći ćete da gledate u direktnim prenosima na našem sajtu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Džon Mekinro, Grend Slem, Novak Djoković, Serena Vilijams, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.