30/11/12 - 17:54h

Marina Lazić je seniorska prvakinja Srbije!

 

Teniserka TK Smederevo Marina Lazić odbranila je titulu seniorskog prvaka Srbije. Ona je u finalu posle dva sata borbe savladala prvog nosioca Doroteju Erić (TK Crvena Zvezda) sa 3:6, 6:3, 7:5.

Pobeda mlade teniserke može se gledati kao neverovatan podvig, s obzirom da je tenis zapostavila zbog fakulteta, i trenira mnogo manje nego ostale devojke koje su učestvovale na ovom takmičenju. Baš iz tog razloga, Marina je sklona povredama, pa je u ovoga puta imala problema sa ramenom.

Zaista ne znam odakle sam izvukla snagu da odigram finale. Valjda adrenalin. Evo sada se osećam bolesno i idem pravo u krevet. Doroteja je igrala sjajno, ona je izuzetna teniserka i mislim da je osvojila titulu ne bi bilo nezasluženo. Imala je dve meč lopte u trećem setu, ali i ja sam iskoristila treću meč loptu za trijumf. Odbranila sam titulu, srećna sam zbog toga, ali sada opet prekidam sa treninzima jer su mi počela predavanja na Ekonomskom fakultetu. Ali, ovo vreme, zapravo pauzu, iskoristiću da potpuno izlečim povredu ramena. Čula sam od doktora da je lečenje dugotrajno, ali jednostavno moram da saniram povredu jer je ovako neizdrživo. Na tenis sigurno neću pomišljati do kraja februara, a onda, videću. – rekla je Marina Lazić

Na svom putu ka trijumfu Marina je eliminisala čak tri nosioca. U prvom kolu savladala je sedmog nosioca Aleksandru Reljić, u u polufinalu je bila bolja od drugog nosioca Dejane Radanović, a zatim u finalu savladala je i Doroteju Erić.
Finalistkinjama su pehare uručili počasni predsednik TSS Slobodan Živojinović i sportski direktor TSS Aleksandar Bolić.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Marina Lazić, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.