03/05/15 - 14:18h

Marej iznervirano Rosolu: Svi te mrze!

 

Obično se spletkarenja, svađe i ogovaranja vezuju za žensku populaciju, u životu pa i u sportu. No, ipak ne treba zaboraviti ATP kralja drame Lukaša Rosola. Prošle sedmice, Giljermo Garsija Lopez je prvo odbio da se rukuje sa Lukašom nakon što ga je pobedio u meču u Bukureštu sa 6-4, 7-6 po setovima, a nedugo posle dešavaju se nove “situacije” sa Rosolom. Nije baš uobičajeno da se ovakve stvari vide u sportu jer je rukovanje nakon meča najlepši odraz kulture i fer pleja.

Marej

A onda je Endi Marej vidno iznerviran zbog provokacija češkog tenisera u toku četvrtfinalnog meča u Minhenu, rekao Lukašu da ga svi mrze i da niko od kolega ATP tura ne može da ga podnese!

Lukaš Rosol je inače jedan od onih tenisera koji su poznati po tome što provociraju kolege na terenu. Zato je verovatno Marej i prokomentarisao na takav način Čehove postupke, jer ga već duže prati loša reputacija. Kako je to izgledalo, možete pogledati i na snimku ispod.

Murray to Rosol "No one likes you on the tour"

Marej je uspeo da pobedi u ovom meču sa 4-6, 6-3, 6-2 po setovima, ali nije uspeo u trenutku da se iskontroliše kada je u pitanju Čeh. Uostalom, Marej je možda samo izgovorio naglas ono što svi drugi misle o kralju provokacija Lukašu Rosolu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP u Minhenu, Endi Marej, Lukaš Rosol, Tenis Video, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari: 3

 
bolora1 May 3, 2015 Odgovori

Sta znaci “iskontrolisati”? Prvi put cujem za taj glagol. Je li to na srpskom jeziku?

 
rotkva May 4, 2015 Odgovori

DECKO PROVUCIRA ALI OTVOREN O DRUGI TO RADE NA KURVINSKI NACIN. AKO PRATITE NIJEDAN DRUGI OD TENISERA ,NIJE BEZ GRESKE.

 
rotkva May 4, 2015 Odgovori

Pratite malo bolje nije samo , Rossol provukator,svi oni provuciraju samo svi prate Rossola kao daje on bela vrana.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.