31/03/16 - 03:18h

Majami: Azarenka i Kerber u polufinalu

 

Beloruskinja Viktorija Azarenka i nemačka teniserka Anželik Kerber plasirale su se u polufinale na turniru Premijer serije u Majamiju. Azarenka je bila bolja od Džoane Konte, a Kerber je savladala Medison Kiz.

Anzelik Kerber

Anzelik Kerber

Meč između Nemice Anželik Kerber i domaće teniserke Medison Kiz trajao je sat vremena i devet minuta, a druga nositeljka na turniru slavila je sa ubedljivih 6:3, 6:2.

Kiz je meč otvorila brejkom u ranoj fazi (2:1), ali je Kerber brzo uspela da uzvrati ribrejkom, a nedugo zatim još jednom oduzme serivs protivnice (5:3). Servirala je za set i slavila sa konačnih 6:3. Drugi deo meča Nemica je započela vođstvom od 4:0, a protivnici je do kraja prepustila samo dva gema – 6:2.

Beloruskinja Viktorija Azarenka i Džoana Konta iz Velike Britanije na terenu su provele sat vremena i 38 minuta, a Azarenka je slavila sa 6:4, 6:2. Prvi set dobila je brejkom u sedmom gemu, a u drugom delu meča dva puta je oduzela servis protivnice, u trećem i petom gemu.

Kerber i Azarenka sastaće se u polufinalu, dok će u drugom polufinalnom meču igrati Svetlana Kuznjecova i Timea Baščinski.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anđelika Kerber, Masters, Masters u Majamiju, Teniserke, Turniri, Vesti, Viktorija Azarenka


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.