27/03/13 - 17:18h

Janković – Vinči live prenos – Gledajte direktan prenos (ne pre 00:00h)

 

Srpska teniserka Jelena Janković večeras igra meč za plasman u polufinale WTA turnira u Majamiju. Protivnica srpske teniserke biće Italijanka Roberta Vinči, a meč koji je na programu na Centralnom terenu, neće početi pre ponoći po srednjeevroopskom vremenu. Direktan prenos meča pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Jelena Janković je sjajno odigrala na ovom turniru za sada. Ona je redom pobeđivala Duval, Nadju Petrovu i Soranu Kirsteu i sve te mečeve dobila maksimalnim rezultatom 2:0. Jelena svakako ima priliku da se plasira i dalje, a videćemo da li će to iskoristiti.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Italijanka, Roberta Vinči, je na ovom turniru postavljena za 15. nositeljku. Ona je, kao i JJ, bila slobodna u prvom kolu, a dalje je pobeđivala Mekhejl, Suarez Navaro, te Aliz Korne. Ona je sve ove mečeve dobila rezultatom 2:1.

Jelena Janković i Roberta Vinči su se do sada pet puta sastale, srpska teniserka ima tri pobede, ali je Vinči trijumfovala poslednja dva puta. Italijanka je bila bolja u Sidneju ove godine u tri seta 3:6, 6:4, 7:6 i 2012. u finalu turnira u Dalasu 7:5, 6:3.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Masters, Masters u Majamiju, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.