21/08/15 - 21:14h

Janković – Šmidlova live prenos (oko 01:00h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpska teniserka Jelena Janković noćas igra četvrtfinalni meč na turniru u Sinsinatiju! Protivnica naše igračice biće Ana Karolina Šmidlova iz Slovačke, a njihov susret bi trebalo da počne jedan sat nakon ponoći po vremenu u Srbiji. Direktan prenos iz Sjedinjenih Američkih Država pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jelena Janković igra dobar tenis u Sinsinatiju, a nakon eliminacije Brengl u prvom kolu rezultatom 2:1, u drugoj rundi je bila uspešnija od Medison Kiz iz Sjedninjenih Američkih Država sa 2:0. Srpkinja je sinoć igrala meč treće runde, a nakon velike borbe uspela je da sa 6:2, 3:6, 7:5 eliminiše Karolinu Pliškovu. Nadamo se da će i dalje nastaviti sa dobrim partijama i tako doći do polufinala.

Slovakinja, Ana Karolina Šmidlova, trenutno je 41. teniserka planete, a na ovom turniru je došla do četvrtfinala iz kvalifikacija. Ona je u dve kvalifikacione runde eliminisala Taunsend i Govorcovu, a onda je u prvom kolu napravila veliko iznenađenje i bila bolja od Agnješke Radvanjske sa 4:6, 6:3, 6:1. Sledeće kolo donelo je Ani Rumunku Begu, što nije bio neki problem jer je Slovakinja slavila sa 2:0, da bi potom eliminisala Varvaru Lepčenko sa 2:1 i tako došla do susreta sa Jelenom.

Jelena Janković i Ana Karolina Šmidlova do sada se nisu sastajale u zvaničnim mečevima.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Pratite prenose iz Sinsinatija na TenisUživo i navijajte za naše tenisere i teniserke!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
svuk August 21, 2015 Odgovori

kada bi povezala glavu i tenis ponovo bi bila #1

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.