24/02/13 - 12:37h

Janković – Ormačea live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 17h)

 

Nakon duela u subotu uveče posle velike borbe i taj-brejka trećeg seta Jelena Janković pobedila je Italijanku Karin Knap rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:1, 7:6 (7:2), pa će se danas popodne po našem vremenu, negde oko 17 časova, boriti za titulu protiv Argentinke Paule Ormačee. Direktan prenos meča iz Bogote možete pratiti na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Jelena Janković je prvi noslilac na turniru, a trenutno je 24. na WTA listi. Ona je dobro startovala na ovgodišnjem turniru u Kolumbiji pobedivši Amerikanku Juliju Koen rezultatom 2:1, a zatim i domaću teniserku Marijanu Dukue-Marino rezultatom 2:0. Nakon toga savladala je Aleksandru Kadantu iz Rumunije rezultatom 2:0, da bu u polufinalu bila bolja od Italijanke Knap rezultatom 2:1.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Za razliku od Jelene Paula Ormačea je u prvom kolu savladala Ninu Bračikovu iz Rusije rezultatom 2:0, a onda se u drugoj rundi sastala sa Frančeskom Skijavone. Posle velike borebe i izgubljenog prvog seta, Argentinka je preokrenula meč i slavila sa 2:1. U četvrfinalu Paula je savladala Toro-Flor ubedljivo sa 2:0, dok joj je u polufinalu “žrtva” bila Brazilka Pereira koju je savladala sa 2:0.

Jelena Janković i Paula Ormačea do sada se nisu sastajale, tako da će im ovo finale biti prvi zvanični meč.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.