08/04/14 - 08:50h

Jakšićeva plesom do teniskog vrha (video)

 

Đuskanje uz popularne hitove postaje sve češća pojava na teniskim terenima širom sveta. Neki teniseri su svoju reputaciju gradili na umeću da zabave publiku, ali su ipak teniserke te koje skladnim potezima mame osmehe publike. Svakako najpopularnija teniserka te vrste je Nemica Andrea Petković. Ova igračica našeg porekla još od svojih teniskih početaka važi za igračicu koja će svaki svoj uspeh proslaviti po kojim pokretom uz muziku. Ali, njoj se pridružila naša Jovana Jakšić, koja je pobrala simpatije meksičke publike.

Jaksic ples 1

Ova 20-godišnja igračica napravila je veliki uspeh plasmanom u finale turnira u Montereju. Sem prvog srpskog okršaja u finalu jednog ženskog turnira, ovaj duel Jakšićeve i Ivanovićeve ostaće upamćen i po tome što je naša mlada teniserka još jednom zaplesala uz ritmove muzike sa stadiona i time pokazala da se dobro zabavljala i nakon finalnog meča, u kome je Ana Ivanović zasluženo pobedila.

Jaksic ples 2

Jakšićeva je nakon finala u ovom meksičkom gradu došla na prag top 100 igračica sveta i trenutno zauzima 106. poziciju na WTA listi. Učešćem u finalu Jovana je osvojila 180 bodova i tako popravila svoj prethodni plasman, kada je bila na 137. mestu liste profesionalnih igračica.

Jovana Jaksic dancing / bailando (Abierto de Monterrey 2014)

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Jovana Jakšić, WTA Rang Lista


Komentari: 1

 
bartislav April 8, 2014 Odgovori

Bravo devojke !!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.