02/11/12 - 14:47h

Izjave naših teniserki nakon održanog žreba!

 

Danas je u Pragu obavljen žreb za finale Fed kupa između Češke i Srbije koje se ovog vikenda igra u praškoj O2 Areni. Prve će na teren Ana Ivanović i Lusi Safarova, a nakon toga će Jelena Janković ukrstiti rekete sa Petrom Kvitovom. U dublu će za našu reprezentaciju igrati Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić, a za Češku olimpijski srebrni dubl, Lusi Hradecka i Andrea Hlavackova.

Fed kup reprezentacija Srbije

Zadovoljna sam, spremni smo, znali smo da će biti ili prvi ili drugi meč, tako da nije bilo puno neizvesno, znali smo i protivnice, tako da sam zadovoljna, imam tačno vreme početka meča. Nadam se najboljem. Sigurno da neće biti nimalo lako, imala sam težak meč protiv nje u Sidneju ove godine, tako da se nadam revanšu. Svakog dana nam je bilo sve bolje, tako da sam srećna i radujem se sutrašnjem duelu. Nadam se da ću uspeti da odigram na nivou i onoliko koliko bude dovoljno da se donese bod. – rekla je Ana Ivanović nakon saznanja da će igrati prvi meč protiv Lusi Safarove.

Selektor Dejan Vraneš potvrdio je da je naš tim spreman.

Sastav češkog tima je onakav kakav smo mi i očekivali, što se tiče rasporeda kad će ko igrati, nije nešto preterano bitan, mada i ta želja nam je ispunjena. Priželjkivali smo da Ana igra prva, i to igra prva oba dana, tako da mislim da smo spremni. Iskoristili smo najbolje što smo mogli ove dane da se pripremimo za meč. Videćemo šta će se desiti tokom vikenda. Daćemo sigurno sve od sebe da što bolje prođemo i pobedimo u ovom meču, jer nam je to krajnji cilj. Mislim da je Kvitova spremna, pojaviće se sigurno na terenu, a kako će se osećati tokom meča, to već ne znam, ali prilično sam siguran da će nastupiti u subotu. – rekao je Vraneš.

Iskrena da budem, svejedno mi je bilo da li ću igrati prva ili druga. Žreb je izvučen, ja ću nastupati u drugom meču u subotu, tako da me očekuje težak meč protiv Kvitove, ako bude igrala. U svakom slučaju, na meni je da dam sve od sebe, da igram svoj najbolji tenis i uspem da donesem bod. Mi smo sve tu da se borimo do kraja, i da ako Bog da, osvojimo titulu. – rekla je Jelena Janković novinarima u Pragu.

Aleksandra Krunić i Bojana Jovanovski složile su se u tome da će biti velika podrška Ani i Jeleni, i naravno dati sve od sebe da Fed kup titula stigne u Srbiju.

Isto kao što kažem u svakom Fed kup meču, ja ću se truditi da budem najveća podrška devojkama. Hoću da iskoristim priliku i pozovem što više naše publike da dođu da nas podrže. Čuli smo da je za šest sati prodato 14.000 karata, imaće Čehinje jaku podršku, koja će i nama trebati od strane naših navijača. Želim devojkama puno uspeha, bićemo jedna uz drugu, možemo da dobijemo jedino ako smo složne, zato srećno, Dejanu Vranešu puno nerava, neka nas Bog pogleda i nadam se uspehu. – izjavila je Aleksandra Krunić.

Izvukle smo to kako smo i htele, Ana je htela da igra prvi meč i da zna tačno kad počinje, da može lepo da se zagreje. Jelena isto voli da igra drugi meč, Aleksandra i ja ćemo se truditi da im budemo najveća podrška sutra i da ih bodrimo, da budemo uz njih, da stvarno budemo tim i da počnemo taj dan sa 2:0. – rekla nam je Bojana Jovanovski.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Fed kup, Jelena Janković, Srpski teniski talenti, Teniserke, Turniri, Vesti, Češka- Srbija


Komentari: 1

 
Ja xD November 2, 2012 Odgovori

Idemooooooooooooooo<333333333333333!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.