26/06/12 - 08:15h

Ivanović – Martines Sančes live prenos – Gledajte direktan prenos (sreda oko 12:30)

 

Nakon prvog dana Otvorenog prvenstva Engleske i četiri pobede naših tenisera drugog dana turnira na teren će Ana Ivanović. Ana svoj meč igra sa Marijom Hose Martines Sančes iz Španije a organizatori će u zavisnosti od razvoja situacije odlučiti na kojem će terenu taj meč biti odigran. Jedino izvesno je da meč neće početi pre 12:30h i da će biti prenosa ako bude na terenu koji je pokriven kamerama. Ostaje nam da čekamo odluku organizatora.

Live prenos počinje za


Ani je ovo prvi meč na ovogodišnjem Vimbldonu i nadamo se da će zabeležiti i prvu pobedu. Anina rivalka je profesionalka od 1998. godine, osvojila je pet turnira u karijeri, a najbolji plasman bio joj je 19. mesto 2010. godine. Trenutno je 35. teniserka sveta i gaji neobičan stil igre sa mnogo slajsova i skraćenih loptica.

Ana Ivanovic, Getty Images

Ana Ivanović

Ana i Marija samo su se jednom sastale, 2010. godine kada je Španjolka slavila sa 6:4, 6:2 u Rimu. To je bio turnir karijere Martinesove, njena najveća titula, a u finalu je savladala Jelenu Janković.

Povodom ovog meča Ana je dala sledeću izjavu.
– Očekuje me težak meč. Nije lako da se igra protiv nje, jer ima specifičan stil. Igrala sam protiv nje pre dve godine na šljaci i pamtim njene neverovatne drop-šotove. Mislim da trava više odgovara meni i biće važno da budem agresivna od početka – rekla je Ana.

Ukoliko ovaj meč bude raspoređen na terenu koji je pokriven kamerama moći ćete da ga pratite na našem sajtu oko 12:30h.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Grend Slem, Live Prenos, Teniserke, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.