03/12/15 - 17:27h

IPTL: Ana savladala Šarapovu!

 

Srpska teniserka Ana Ivanović zabeležila je još jednu pobedu u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi. Posle Belinde Benčić iz Singapur Slemersa, pala je i Ruskinja Marija Šarapova, koja igra za tim Japan Voriors.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

[ad#tamara-tekstzuto-300-250-tekst-desno]

U drugom meču prvog kola, ekipa UAE Rojals za koje igra Ana Ivanović sastala se sa domaćim timom, Japan Voriorsima. Ivanovićeva je za protivnicu imala rusku teniserku Mariju Šarapovu, a Srpkinja je u ovom duelu slavila sa 6:4.

U ukupnom skoru Rojalsi su sa ubedljivih 30:15 savladali Voriorse, a za ovaj tim pobede su doneli Tomaš Berdih protiv Filipa Kolšrajbera (6:3), Goran Ivanišević protiv Marata Safina (6:4), Kristina Mladenović i Daniel Nestor u miks dublu, protiv Šarapove i Erberta (6:0), i Nestor i Berdih u dubl meču protiv Erberta i Paesa (6:4).

Rojalsi za koje nastupaju Ana Ivanović, Rodžer Federer, Tomaš Berdih, Goran Ivanišević, Daniel Nestor i Kristina Mladenović za sada imaju 56 dobijenih gemova, a 35 izgubljenih. Sutra imaju slobodan dan, a zatim se sele u Manilu, gde ih u prvom meču čeka susret sa domaćim timom, Maveriksima sa Filipina.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Marija Šarapova, Međunarodna teniska Premijer liga, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Mirko December 3, 2015 Odgovori

Napred Ana! 🙂

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.