03/07/16 - 14:09h

I Troicki propušta Dejvis Kup!

 

Posle Novaka Đokovića, i Viktor Troicki je odlučio da ne igra u četvrtfinalnom meču Dejvis Kup između Srbije i Velike Britanije, koji je na programu od 15. do 17. jula na renoviranom stadionu “Tašmajdan”.

Viktor Troicki

Viktor Troicki


Malo je reći da će srpska reprezentacija biti oslabljena u meču protiv branioca titule. Dva najbolja naša singl igrača, Novak Đoković i Viktor Troicki, odlučili su da ne nastupe na otvaranju renovitanog “Taš”-a.

Sigurno je da će nastupiti Janko Tipsarević, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić, a preostaje da vidimo koga će još selektor Obradović pozvati u sastav.

Viktor Troicki je odluku obrazložio potrebom da spreman ode na američke turnire koji se igraju odmah nakon Dejvis kupa, i na kojima brani puno poena.

Razgovarao sam sa selektorom i u tom trenutku mi je teško da se odazovem pozivu. Moram da mislim na turnire – igraću u SAD od Vašingtona već, a to je odmah posle Dejvis kupa, i to na betonu. Moram što bolje da se pripremim jer sam mnogo poena izgubio na travi i pašću na rang-listi. Najvažnije mi je da se vratim u ritam i da spreman dočekam turnire po SAD, pa se šljaka u Beogradu ne uklapa u raspored. Mislim da imamo kvalitet da ih dobijemo, ko god da bude igrao – rekao je Troicki.

Nije sigurno ni da će se Britanci pojaviti u najjačem sastavu, pošto Endi Mari još nije objavio konačnu odluku.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.