05/03/16 - 22:03h

Golubjev: Navijačima dugujemo zahvalnost, mnogo su pomogli

 

Reprezentacija Kazahstana povela je sa 2:1 protiv Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, posle drugog dana takmičenja. Andrej Golubjev kaže da veliku zahvalnost za ovaj neočekivani rezultat duguju publici koja im pruža podršku.

Andrej Golubjev

Andrej Golubjev

Uradili smo sve po taktičkom planu, igrali smo dobro u ključnim momentima, navijači su nam dosta pomogli i sve to nam je donelo pobedu. – rekao je Golubjev posle dubl meča u kome su on i Nedovjesov savladali Zimonjića i Đokovića.

Hvala Andreju na odličnom meču, igrali smo na visokom nivou tokom celog meča, držali smo se dobro. Taktika je bila odlična, uspeli smo da primenimo sve ono što smo dogovorili. Dobro smo igrali, daćemo sve od sebe u trećem danu. Samo da ostanemo mirni. – dodao je on.

Golubjev se osvrnuo i na navijače, koji su posle jučerašnja dva meča bili jedna od glavnih tema.

Srpski navijači su doneli bubnjeve, bili su bolji nego juče. Hvala našim navijačima na fatnastičnoj podršci. Atmosfera je takva u Dejvis kupu, normalno je da navijaju za svoju reprezentaciju, nije to ništa strašno. To je sve normalno i veliku zahvalnost dugujemo na podršci.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Andrej Golubev, Andrej Golubjev, Dejvis Kup, Srbija - Kazahstan, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.