05/04/13 - 09:00h

DK: Novak i Izner otvaraju duel, Viktor i Kveri nakon toga

 

Četvrtfinalni duel između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država otvoriće Novak Đoković i Džon Izner. Ovaj meč je na programu večeras od 21:30 po našem vremenu, a nakon njega sledi duel Viktora Troickog i Sema Kverija. Oni će u nedelju zameniti protivnike, a pre toga, u subotu, igaće se meč dublova, za koji su prijavljeni Nenad Zimonjić, Ilija Bozoljac i braća Brajen.

Dejvis kup tim Srbije

Dejvis kup tim Srbije

Novak Đoković i Džon Izner otvoriće četvrtfinalni duel između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, odlučeno je žrebom u Bojsiju. Ovaj meč na programu je u petak od 21:30 po srednjeevropskom vremenu.

Spremao sam se za meč sa Iznerom, bio sam upoznat sa činjenicom da ću igrati protiv njega tako da sam se specifično spremao baš za taj meč. Biće nezgodno, biće sigurno težak meč protiv njega, biće i težak meč Viktora protiv Kverija. Neizvesnost je očigledna, veliki je ulog, četvrtfinale je Dejvis kupa, sada se igra na njihovom terenu, 2010. smo uspeli da ih pobedimo u Srbiji, nadam se da će rezultat biti isti i ovde. – rekao je Novak.

Nakon Đokovića i Kverija, poen za svoju zemlju pokušaće da osvoje Viktor Troicki i Sem Kveri.

Činjenica je da nisam u poslednje vreme beležio dobre rezultate, ali osećam se mnogo bolje i sigurnije, sa više samopouzdanja ulazim u mečeve. Igrao sam protiv obojice, znam šta da očekujem, sa obojicom imam pozitivan skor. Sigurno neće biti lak meč, njima možda ovi uslovi malo više odgovaraju, ali i ja sam se navikao na uslove i mislim da sam spreman za meč. – kaže Troicki.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dejvis Kup, Dubl igrač, Ilija Bozoljac, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.