01/02/13 - 20:04h

DK: Novak dominantno, Srbija vodi 2:0!!! (FOTO)

 

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Olivijea Rohusa rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:2 u drugom meču prve rudne Dejvis kupa. U subotu od 14h na programu je duel parova.

N. Đoković666
O. Rohus322
Novak Djokovic

Novak Djokovic

Novak je operzno ušao u meč, ali je već pri rezultatu 3:2 za njega napravio brejk i posle rutinski priveo meč kraju. U nastavku Đoković je dobio prvi set rezultatom 6:3.

U drugom setu Novak je nastavio sa dominacijom, na početku seta napravio je brejk koji mu je omogućio rasterećeniju igru do kraja. U nastavku Nole još jednom oduzima servis protivniku i rešava drugi set u svoju korist rezultatom 6:2.

2013 Davis Cup first round - Belgium v Serbia

Treči set bio je samo formalnost. Novak je nastavio da sjajano servira i time još više stavi do znanja Rohusu da je ovaj meč rešen. Novak Đoković u nastavku seta pravi novi brejk i dobija poslednji set rezultatom 6:2.

2013 Davis Cup first round - Belgium v Serbia

U subotu je na programu dubl gde su za Srbiju prijavljeni Troicki i Zimonjić, ali je sam Novak Đoković po završetku meča istakao da još nije sigurno ko će sutra igrati i time ostavio otvorenim da dođe do neke promene u sutrašnjem meču.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Dejvis Kup, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.