28/11/16 - 16:21h

Čilić slomljen: Ne znam da li ću igrati sledeće godine…

 


Tragičar hrvatske reprezentacije je Marin Čilić, koji je u četvrtom meču finala Dejvis kupa ispustio prednost od 2:0 protiv Huanam Martina del Potra, a bio je samo na set od statusa heroja.


Marin Cilic

Marin Cilic


[ad name=”tenis-clanak”]

Ne može biti lako hrvatskim reprezentativcima nakon što su na jako orkutan način ostali bez “Salatare”. Marin Čilić je imao sve u svojim rukama, vodio je sa 2:0 protiv Del Potra, jedan set nedostajao mu je da svojoj zemlji donese drugu titulu šampiona, i to pred prepunim tribinama zagrebačke Arene.

A onda je na scenu stupio harizmatični Delpo, napravio veliki preokret i ostavio svoj tim u igri, da bi Delbonis preko Karlovića doneo Južnoamerikancima prvi trofej u prestižnom takmičenju.

Jako sam razočaran, teško mi je da prihvatim ovaj poraz. Mislim da sam bio bolji igrač tokom celog meča, i fizički i psihički, ali nisam uspeo. Ne znam šta mogu da kažem, teško mi je… Ne znam da li ćemo igrati u ovom sastavu sledeće godine, ne znam da li ću ja igrati. Videću kako će se razvijati situacija, nisam još ništa odlučio – očajan je bio Čilić nakon teškog poraza u finalu.

Što se naredne sezone Dejvis kupa tiče, Hrvati u prvom kolu dočekuju Španiju, od 3. do 5. februara.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Marin Čilić, Vesti


Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]