18/01/17 - 14:24h

Čičak oduzela Viktoru poen: Smejaće se sama sebi (VIDEO)

 


Znaš li šta si uradila?! – u neverici je pitao Troicki Mariju Čičak nakon njen odluke da mu oduzme očigledan poen.Viktor Troicki se plasirao u treće kolo Australijan opena, pobedom nad Italijanom Paolom Lorencijem u pet setova.

Maratonski meč možda će ostati upamćen i po raspravi srpskog tenisera sa glavnim sudijom, Hrvaticom Marijom Čičak na “čistom” srpsko – hrvatskom…

U odlučujućem setu, na brejk lopti pri rezultatu 4:3 Čičak je dosudila ponavljanje poena uprkos tome što je čelendž pokazao da je Viktorova lopta bila na liniji, a rival daleko od nje.

Što mi to radiš!? Pa, on je bio skroz tamo, nije trčao! Znaš li šta si uradila? Ne možeš da veruješ!vikao je Viktor u neverici da je Čičak mogla da napravi ovakvu grešku.

Nakon meča, koji se na sreću, završio u njegovu korist, Troicki je rekao da je snimak jasan i da se vidi da je on u pravu u raspravi sa sudijom Marijom Čičak.

– Videli ste sve na snimku. Smešno je uopšte komentarisati, ne znam šta bih rekao – uvek ispada da ja glumim nešto na terenu, ali uvek budem u pravu, neverovatno da je moguće doneti takvu odluku. Lorenci ne da nije bio na lopti, nego je bio u skroz drugom delu terena, na tri metra od lopte. Pogodio sam iz sve snage bekhend paralelu po liniji niz vetar, ne bi je stigao ni da je bio tu. Neverovatno šta je uspela da vidi – bila je OK tokom celog meča, ali je napravila ključnu grešku. Mislim da će se i ona sama sebi smejati kada bude videla snimak, ali srećom, završilo se dobro po mene prokomentarisao je Viktor.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 4

 
Dunja Mićević January 18, 2017 Odgovori

Nole, noćas se dižem u 04 sata i svom snagom ću navijati. Vjerujem u tvoju igru. Sretno!

 
Sk January 18, 2017 Odgovori

Ja ustajem u 4 samo ako sam dobio zgaravicu.

 
Se January 18, 2017 Odgovori

Ne jedi previse pecenja sa podvarkom i pecenim krompiricima, jedino ako zalijes sa dobrim crnim vinom ! 🙂

 
Dragan January 18, 2017 Odgovori

Na kom kanalu je prenos

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.