09/09/14 - 20:51h

Banja Luka: Krstin, Zekić i Pašanski prošli, Đoković, Milojević i Tepavac ispali

 

Ove nedelje igra se čelendžer u Banja Luci, a osim Viktora Troickog u drugo kolo plasirala su se još tri srpska tenisera, Peđa Krstin, Miljan Zekić i Boris Pašanski. Marko Đoković, Nikola Milojević i Marko Tepavac, nažalost, nisu imali uspeha.

Pedja Krstin

Pedja Krstin, Foto: D. Stojnic

Peđa Krstin je igrao protiv hrvatskog tenisera Antonia Sančića, trenutno 704. na ATP listi. Savladao ga je sa 6:3, 6:4, a protivnik u narednom meču biće mu Žleb Sakarov, 443. na svetu.

Boris Pašanski je sa 6:2, 6:4 eliminisao domaćeg tenisera Aldina Setkića, koji trenutno zauzima 243. poziciju na ATP listi. Naredni protivnik mu je treći nosilac i 118. igrač planete, Andreas Maurer iz Austrije.

Miljan Zekić je za ovaj turnir dobio vajld kartu, a u prvom kolu bio je bolji od Hrvata Ante Pavića sa 2:1 u setovima. U drugom kolu sastaje se sa Kimerom Kopijansom iz Belgije, 247. igračem sveta.

Marka Đokovića ja na startu turnira eliminisao Artur Di Grif, 233. igrač sveta. Belgijanac je bio bolji sa 2:0 u setovima. Marka Tepavca je bez izgubljenog seta savladao Jaroslav Pospišil, 183. teniser planete, dok je od Nikole Milojevića bolji bio drugi nosilac Albert Ramos. 95. teniser sveta slavio je sa 2:0 u setovima.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Boris Pašanski, Marko Djoković, Marko Tepavac, Nikola Milojević, Peđa Krstin, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.