16/07/12 - 13:44h

ATP i WTA liste – ponedeljak 16.07.2012

 

Na najnovijim rang listama, najbolje rangirani srpski teniseri, Novak Đoković i Ana Ivanović zadržali su svoje pozicije. Isto je pošlo za rukom i Janku Tipsareviću i Viktoru Troickom, dok je Jelena Janković napredovala za jedno mesto.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković započeo je danas drugu nedelju na drugom mestu ATP liste. Drugi reket Srbije Janko Tipsarević je u nedelji iza nas osvojio turnir u Štutgartu, ali je ostao na osmoj poziciji. Viktor Troicki je i ove nedelje 31. teniser sveta.

Janko Tipsarevic(Photo credit should read THOMAS KIENZLE/AFP/GettyImages)

Janko Tipsarević

Dušan Lajović zadržao je 188. poziciju, dok je Boris Pašanski pogoršao plasman za četiri mesta i sada je 288. teniser sveta.
Najveći pad od srpskih tenisera ove nedelje je imao Ilija Bozoljac. Nazadovao je za čak 149 pozicija i sada je 493. na ATP listi. Najveći napredak ostvario je Bojan Temunović. On je popravio svoj plasman za 103 mesta i ove nedelje je 1,203. teniser sveta.
Marko Đoković je osvojio fjučers u Beogradu, ali je ostvario napredak od ‘samo’ 18 mesta, i sada je 859. igrač na rang lsiti.
Što se tiče dubla, naš najbolji teniser u igri parova Nenad Zimonjić napredovao je za jedno mesto i sada je osmi teniser sveta.

Jelena Janković

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović zadržala je 12. poziciju na WTA listi. Jelena Janković je napredovala za jedno mesto i sada je 19. teniserka sveta, dok je Bojana Jovanovski pogoršala plasman za dve pozicije i sa 93. došla na 95. mesto rang liste. Vesna Dolonc je nazadovala tri pozicije i sada je 216. igračica na WTA listi, a Aleksandra Krunić je sa 215. došla na 216. poziciju.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, ATP Rang Lista, Bojana Jovanovski, Dubl igrač, Dušan Lajović, Ilija Bozoljac, Janko Tipsarevic, Jelena Janković, Marko Djoković, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Teniserke, Vesna Dolonc, Viktor Troicki, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.