27/03/12 - 11:48h

Tipsarević- Dimitrov live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 17:00)

 


Danas oko 17:00 na programu je osmina finala Mastersa u Majamiju. Na teren prvi izlazi Janko Tipsarević koji će za prolaz u četvrtfinale ovog Mastersa u Majamiju snage odmeriti sa, najvećim iznenadjenjem ovog tiurnira, bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim. Direktan prenos ovog meča moćićete da pogledati na našoj internet stranici!

Live prenos počinje zaJanko Tipsarević je do osmine finala stigao posle pobeda nad Davidom Nalbanidjanom u drugom i Aleksandra Dolgopolova u trećem kolu. Jedini set do sada na ovom turniru, Janko je prepustio upravo u trećem kolu Dolgopolovu, a mi se nadamo da će posle ovog meča taj set biti i dalje jedini koji su Tipsarevićevi protivnici osvojili protiv njega u singlu.

Sa druge strane je Grigor Dimitrov. U ovaj susret bugarski teniser ulazi kao autsajder, uostalom kao i u prethodnim njegovim mečevima. U 2011 godini, za razliku od ove, on je svoje učešće završio već u prvom kolu posle poraza od Sergeja Stahovskog. Do osminu finala je stigao nakon velikog trijumfa nad 7 teniserom sveta Tomašom Berdihom u 3 seta- 6:3, 2:6, 6:4.

Janko Tipsarević

Tipsarević i Dimitrov su do sada igrali 2 puta, a oba puta pobednik je bio naš teniser. Oba meča su odigrali prošle godine. Prvi je bio u Istbornu na travi, a Janko je pobedio u 2 seta razultatom 6:3, 7:6. Drugi meč su odigrali na američkom tlu na turniru u Vašingtonu. U ovom meču, kao i u njihovom prethodnom, naš teniser nije dozvolio Dimitrovu da uzme ni jedan set. Bio je još ubedljiviji i trijumfovao rezultatom 6:4, 6:2.

Budite uz Tenis Uživo i uz direktan prenos ovog meča podržite Janka Tipsarević u meču za prolaz medju 8 najboljih na ovom Mastersu u Majamiju!

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Masters, Masters u Majamiju, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari